Pokličite nas!      03 898 21 88 (PE Kopirnica - DIPLOMSKE NALOGE)     07:00 - 15:00   Ι     041 445 282 (Studio - KOMERCIALA)    07:00 - 15:00

XXL tisk in razrez folije

 

Velikoformatni tisk

Velikoformatni tisk

V našem Studiu izdelujemo tiskovine iz različnih materialov (papir, nalepka, platno, cerada, samolepilna folija za notranjo in zunanjo uporabo) in za različne priložnosti. Zagotavljamo vam visko kvaliteto tiska. Nudimo tudi UV laminacijo, ki nudi izdelkom dodatno zaščito in obstojnost. Največja možna širina tiska je 160 cm, dolžina je naomejena.
Oglasne table

Oglasne table

Izdelujemo poljubne reklamne ali opozorilne table za zunanjo in notranjo uporabo (aluminij, pvc, pleksi steklo, penjene mehke plošče ...)

Možen je direktni UV tisk na material ali kaširanje. Z laminacijo se poveča trajnost izdelka.

Posterji in plakati

Posterji in plakati

Podjetja ali posamezniki potrebujejo kvaliteten, hiter in učinkovit način za vzbujanje pozornosti v javnosti. Plakati so odličen način, da to dosežemo. Nudimo standardne ali poljubne dimenzije plakatov, ki vam jih natisnemo v visoki kvaliteti. Na željo naročnika izvedemo celoten postopek od oblikovanja, izbire pravega formata pa vse do digitalnega tiska.
Transparenti

Transparenti

Nudimo kvaliteten tisk transparentov na cerado ali mesh material. Transparent vam tudi obrobimo in vstavimo kovinske nerjaveče obročke. Transparenti so odlična možnost za oglaševanje na različnih dogodkih, stenah, objektih ali preko ceste. So vodoodporni in primerni tako za notranjo kot tudi za zunanjo uporabo.
Jumbo plakati

Jumbo plakati

Nudimo hitro in kvalitetno izdelavo jumbo plakatov. Jumbo plakatov kvalitetnega tiska ob prometni cesti nihče, ki gre mimo, ne more spregledati, zato so za podjetja zelo pomembni, saj omogočajo posredovanje informacij širokemu krogu ljudi.
Nalepke vseh vrst in oblik

Nalepke vseh vrst in oblik

Izdelamo in oblikujemo vam nalepke poljubnih dimenzij: od majhnih nalepk za embalaže do velikih XXL stenskih nalepk. Nalepke lahko izrežemo po konturi. Nudimo vam tudi bel tisk (možnost podložne barve) na prozorne nalepke. Izbirate lahko med različnimi materiali glede na vaše želje.
Roll up stojala

Roll up stojala

Roll up stojala so idealen medij za oglaševanje na sejmih, prireditvah ali seminarjih. Na voljo so v različnih izvedbah in dimezijah. Sestavljanje in razstavljanje je preprosto. Ogrodje je iz aluminija, priložena je tudi nosilna torba.
Zastave vseh oblik in dimenzij

Zastave vseh oblik in dimenzij

Zastava je zelo učinkovito sredstvo oglaševanja, saj je njena velika površina zelo opazna, hkrati pa zavzame malo prostora. Izdelamo vam zastave poljubnih velikosti z vašim logotipom. Na zalogi imamo slovenske ter evropske zastave.


 Naši izdelki: 
 

Nalepke Med
Opozorilne Table
Studio Nalepke
Studio Ploter
Studio Tiskalnik
Studio Velikoformatni Tisk
Perforirana nalepka steklo
Izrez 3D črk
Izrez iz folije
Polepitev Mlekomata
Delo na višini
Nalepka opozorila

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete na 041 445 282 ali pošljite povpraševanje.

Spremljajte nas na Facebooku

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.