Pokličite nas!      03 898 21 88 (PE Kopirnica - DIPLOMSKE NALOGE)     07:00 - 15:00   Ι     041 445 282 (Studio - KOMERCIALA)    07:00 - 15:00

Tisk na tekstil in vezenje

Nudimo pripravo in oblikovanje ter tisk na vse vrste tekstila za vse priložnosti. Ponujamo široko paleto moških, ženskih in otroških majic, športnih oblačil, softshellov, anorakov vseh barv in velikosti. 

Potiskamo ali izvezemo vam tudi promocijski material – kape, brisače, vrečke, torbe, dežnike, itd ...

 

Sitotisk

Sitotisk

Sitotisk kot tehnika tiskanja:
  • omogoča zelo debel nanos barve,
  • nudi možnost tiskanja v večih barvah ter zagotavlja ugodno ceno pri nižjih in srednjih nakladah
  • barve so dolgo obstojne in brez »plastičnega« otipa odtisa
Je ena najstarejših tehnik nanašanja barv na artikle. Barva se nanaša preko sita, ki ima odprte luknjice na mestu, kjer smo namestili film in sito osvetlili z UV svetlobo. Pri spiranju sita nastanejo prazne luknjice čez katere vtremo barvo v majico.
Direktni tisk na tekstil

Direktni tisk na tekstil

S to tehniko s posebnim tiskalnikom tiskamo motiv direktno na majico. Primeren je za tisk na svetel tekstil. Motivi so lahko vseh možnih oblik. Upoštevati moramo tudi, da zaradi ozadja-barve podlage majice, pride barva logotipa malenkost svetlejša ali temnejša.
Flex folija

Flex folija

Flex folija je poliuretanska elastična mat folija. Primerna je za nanos na športna oblačila, bombažne majice, delovne obleke, športne torbe, zastave ...

Pranje: 40°C, prati na notranji strani

Flock folija

Flock folija

Flock folije ali žametne folije so sestavljene iz visokokvalitetnih in gostih vlaken. Folije so primerne za športna oblačila, delovne obleke, hlače, torbe...

Pranje: 40°C, prati na notranji strani

Flex folija za tisk

Flex folija za tisk

Flex folija za tisk (Print flex) je primerna za tisk fotografij in grafike z večjim številom različnih barv, kjer je tisk na folijo bolj ekonomična in enostavnejša rešitev. S to tehniko natisnemo poljuben motiv in ga obrežemo po konturi ter toplotno zapečemo na tekstilni izdelek.

Pranje: 40°C, prati na notranji strani

Strojno vezenje

Strojno vezenje

Vezenje je šivanje željenega motiva z nitko na tekstilni izdelek. Vezenje je primerno za najrazličnejše izdelke - od oblačil do brisač, kap in drugih dodatkov. Vezenje omogoča trajno obstojnost, saj se ne strga, zbledi ter se ne spere.

 


 Naši izdelki: 
 

Majica Oblak
Flis potisk
Vražje gate
Tisk na tekstil
Kapa Saubermacher
Neon majica tisk

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete na 041 445 282 ali pošljite povpraševanje.

Spremljajte nas na Facebooku

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.