Pokličite nas!      03 898 21 88 (PE Kopirnica - DIPLOMSKE NALOGE)     07:00 - 15:00   Ι     041 445 282 (Studio - KOMERCIALA)    07:00 - 15:00

Prodaja in najem kopirnih strojev

 

StudioHTZ kot poslovni partner z 20 letno prakso z najemom laserskih tiskalnikov in multifunkcijskih naprav svetovnih proizvajalcev Kyochera, Konica Minolta ter ink jet tiskalnikov proizvajalca HP zagotavlja vrhunsko kvaliteto in nizek strošek tiskalnikov.

Nudimo vam tiskalnike in multifunkcijske naprave od formata A4 do formata A0 v laserski ali ink jet tehniki za poslovno in osebno rabo.

Svetujemo vam pri izbiri tiskalnika, ki vam zagotavlja najbolj optimalen delovni proces, neprekinjeno delovanje brez zastojev, optimalno ceno izpisa ter zanesljivost.

Servisna služba s tehničnim in strokovno podkovanim znanjem izvaja servis in pomoč naročnikom preko računalnika, telefona in osebno z obiskom tehnika na terenu.

Naš odzivni čas je 2 uri.

 

Fotokopiranje in tisk načrtov

 

Za hitro in dobro fotokopiranje so potrebni: vrhunska tehnična oprema, kakovosten papir in seveda prijazni, vsestranski sodelavci.  

V Kopirnici podjetja HTZ imamo visokoproduktivne kopirne stroje, ki zagotavljajo veliko hitrost, kvaliteto in nizke stroške upravljanja. Na veliko zadovoljstvo naših strank se vsi ti dejavniki odražajo v konkurenčnih cenah in kvalitetno opravljenih storitvah:

  • kopiranje (ČB, barvno),
  • kopiranje načrtov do formata A0, zlaganje in skeniranje le teh,
  • tiskanje (digitalni laserski stroji),
  • vezava dokumentov (spiralno, toplotno),
  • vezava diplomskih nalog,
  • knjigovezništvo.

Dodatna vprašanja?

Pridite na obisk in pogovorili se bomo, kako vam lahko pomagamo. Lahko nas tudi pokličete na 041 445 282 ali pošljite povpraševanje.

Spremljajte nas na Facebooku

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.